BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
selamat datang :) blogg seorang gadis yang agak simple , harap sudi follow :D

Wednesday, June 6, 2012

cuti sekolah dah nak habes

assalammualaikum boys and girls ^^

post fatin hari nih pasal cuti yang budak budak sekolah dpat untuk 2 minggu . 
HA KORANG ! cuti dah nak habes , homework koranf siap belumm ?
mesti tak enn ? tggu apee lagi ? gi buat ! *cehh . ngarah orang plak fatin ni :p
fatin sendri belum siapkan homework accounts fatin . banyak okee ... perghhh !
tkpa2 , sesape yang tk buat agy homework , sama2 ahh kita buat homework taw :D
GO GO ! haha . k , gila sikit ^^
kejap jee kan cuti dh nak habes , tk rasa pon . mesti nak kerajaan tmbah cuti agy kan ? 
samee ahh ngan fatin . nak dok uma goyang kaki jee XD
HAHA . burokk benorr prangai anak dara mcam fatin nih kan ? ish2 .
tapi tak goyang kaki gak ahh , ternak perot bagi mucett :p fatin dah GEMOKK lah korangg :(
sedihh taw dakk .. cuti2 nih , badan fatin cepat naikk . toe meroyan tuhh .. mna taknya , pagi , tengahari , petang , malam makan >.< mna tak gemokk ? HAHA.
k ahh korangg :) taktau nak cita ap dahh .
takee care dearr :))

                                                                         THANK YOUU ^^\/

Tuesday, June 5, 2012

happy 2 months anniversary :)

haloo boys and girls :)


storyy hari nih , untuk 06.05.2012 nihh , fatin story pasal anniversary yang ke 2 bulan :)
2 bulan ? baruu jee kan ? korang brape lamee ? ce share skitt ? :D
tak kira lahh brapee lama pon korang or fatin couple , janji dalam hubungan mesti ad kepercayaan , hargai special person tuh , setia , jujur dan sewaktu dgnnya :)
korang mesti sygg partner korang knn ?
mestilaa , sdgkan fatin sndri sygg partner fatin ^^\/
actually fatin tktaw lahh nk post apee , so fatin post psai 2 months anniversary nih . ^^\/
sebab tuh tk bnyk idea nak tuliss knn ? mcm nihh ah fatin >.<
k ,ahhh . fatin chioww . esok fatin updett okee ? :*

Friday, June 1, 2012

kemas kini blogger :)

selamat tengahari korang :D


actually fatin tak tau nak update apee .. oke , blogg fatin nih sekarang tengah dikemaskini . fatin delete post sblum nih and nak mulakan post yang baruu :) fatin nih bab edit blogg memang kuno sikit :) HAHA .
mane reti nak edit-2 . setakat ikut tutor orangg jee . oke lahh tuh knn ? lepas nih post fatin suma tentang LOVE , FRIENDS , FAMILY :)
tungguu dear :) thanks :)